בית ספר לבישול שנה ג' במתחם שרונים הילדים אופים ומבשליםבאווירת ט"ו בשבט וההכנסות תרומה לעמותת "כנפיים של קרמבו"
בית הספר לבישול מציע מסלול לימודים שנתי בהתאם לחלוקת גיל וקושי : צעירים גילאי 4-6, ביניים גילאי 7-10 ובוגרים גילאי 11-13 .
והשנה ברוח אווירת חג הטו בשבט ילמדו הילדים את יסודות הבישול והאפייה המקצועיים כחלק מסדנת המטבח הישראלי ",
תבשילים בשילוב פירות יבשים כמו: עוף ממולא בפירות יבשים, עוגיות גרנולה, אורז תאנים ושקדים, לחם תאנים ועוד ...
איפה? בית ספר לבישול במתחם שרונים .
כמה ? 95 שקלים לקורס של 8 מפגשים .
מתכון לט"ו בשבת – סיגר במילוי אגוזים, פירות יבשים, וחלווה ברוטב יין אדום באדיבות השף ירוחם לבית ספר לבית הספר לבישול
לתערובת המילוי:
200 גר' אגוזי מלך,
100 גר' פירות יבשים (צימוקים בהירים/דומדמניות/משמשים /שזיפים) קצוצים,
100 גר' חלבה לבנה – מפוררת,
חלמון ביצה
שקית סוכר וניל
מעבדים הכול בפולסים - במעבד מזון, לקבלת מחית למילוי. ממלאים עלי סיגר/דפי פילוי בתערובת המילוי. אופים בתנור - רגע לפני ההגשה ( או בטיגון בשמן עמוק- לפי טעם אישי)
לרוטב היין :
1/2 כוס סוכר, ורבע כוס מים - להמיס על להבה נמוכה.
להוסיף כוס וחצי יין אדום, ולצמצם לרוטב סמיך, לסיים בהמסה וטריפת קוביית חמאה לתוך הרוטב, לקבלת גוון מבריק. ( אופציונאלי )
ניתן להירשם בעמוד הפייסבוק של קניון שרונים http://www.sharonim-mall.co.il/
או בטלפון 09-7730995 ההכנסות תרומה לטובת עמותת "כנפיים של קרמבו".