חברת ישרקו מנדבת: מתכון רביולי מפנק ועשיר בטעמים רביולי גבינות עם פסטו, שברי אגוזים ופרמזן
חברת ישרקו יבואנית מאיטליה סורג'יטל פרימיוםפסטה מפנק מתכון מנדבת– רביולי גבינותעם פסטו ,שברי אגוזים ופרמזן . הפסטואת לא לטחוןמומלץ במעבד מזון אלא, מכינים פסטו זריז
במכתש ועלי כך, שמתקבל פסטו במרקם גס ,שמאזן את המרקם הרך והמתמסר של הרביולי וגם
מחזק את הממד הרענן שהמנגולד מעניק למלית.
מצרכים ל-4-2 מנות:
- 1 חבילה (500 גרם) רביולי גבינה ועשבי תיבול של סורג'יטל
- צרור בזיליקום נקי ללא גבעולים
- 1 שן שום גדולה קלופה
- מלח ופלפל שחור גרוס
- 1/2 כוס שמן זית CIRIO
- 1/2 כוס אגוזי מלך קצוצים גס
- 1/2 כוס גילופי פרמזן
אופן ההכנה:
יש למעוך שן שום במכתש ועלי גדול. מוסיפים בזיליקום, מלח ופלפל וכותשים לריסוק הבזיליקום. מזלפים שמן זית באיטיות לקבלת מחית אחידה במרקם של פסטו גס. ומעבירים לקערת הגשה גדולה.
מעבירים את הרביולי לקערה עם הפסטו בעזרת כף מחוררת ומערבבים. מבשלים את הרביולי לפי הוראות היצרן. מפזרים אגוזי מלך ושבבי פרמזן ומגישים.
בתאבון