רוצים שגם ההודעה לעיתונות שלכם תופיע פה? שלחו את הידיעה שלכם לכתובת tsarchanit@gmail.com ונשתדל לעלות גם אותה בהקדם האפשרי.

10 בדצמ׳ 2012

פוד דיזיין מונייר מנדב מתכון קינוח - מוס ערמונים


מוס ערמונים באדיבות פוד דזיין - מונייר

מוס ערמונים 2מונייר
צילום דניאל לילה

כמות:                8-10 מנות

זמן הכנה:          10 עד 15 דקות

ללא אפייה

תבנית/כלי:         פיירקס 25X35 ס"מ
                        או קעריות אישיות שקופות
                        או רינגים אישיים בקוטר 5 ס"מ
מצרכים:
200 גר' גבינת שמנת (מסוג פילדלפייה או מסקרפונה)
2 מיכל שמנת מתוקה לקצפת
100 גר' אבקת סוכר
1/2 מיכל (250 גר') מחית ערמונים ממותק

לציפוי: 100 ג' שוקולד מריר ו/או אבקת קקאו איכותי
קישוטים נוספים: ערמונים מקולפים וקצוצים/סילאן
אופציונאלי: 30 גליליות וופל

הכנה:

1.         להכנת הקרם מתחילים בהקצפת השמנת לקצפת חזקה ויציבה
2.         בקערה נפרדת מערבבים ביחד עם כל שאר מרכיבי הקרם.
מערבבים את הקצפת עם מסת הגבינה-ערמונים
3.        מעבירים לשקית זילוף (אפשר עם צינטר כוכב) ומזלפים לקעריות/רינגים
אישית או לתבנית הגשה גדולה
4.         מעטרים בשוקולד מגורר ובאבקת קקאו
5.         מכניסים למקרר למינימום שעה, עדיפות לאורך כל הלילה
6.         אפשר להשתמש בגליליות וופל חתוכים גס כבסיס קראנצ'י למוס
7.         הגשה: מעטרים צלחת בסילאן, מעל מניחים את המוס ומגישים
נשמח אם תבחר להצטרף לקבוצת הפייסבוק שלנו
×
bloggerWidget