מולר מציגה: מפגש קולינרי עתיר טעמים של שפים מובילים בישראל
|
ברק חי חורש, יואב בר, יוסי שטרית ומיקי שמו |
מולר יוצאת בפרויקט קולינרי מיוחד בשיתוף המאסטר שף קונדיטור מיקי שמו,
יואב בר שף מסעדת מארבו ויוסי שיטרית שף מסעדת קיטצ'ן מרקטבפרויקט המיוחד, השפים הופכים את יוגורט muller
froop למרכיב מרכזי, ייחודי וטעים במיוחד במנות גורמה
משובחות שיוצגו למשך חודש ימים בקונדיטוריות ובמסעדות השפים
יוזמה
קולינרית מיוחדת שלmuller מאגדת 3 שפים מובילים בישראל להרכבת מנות
מיוחדות על בסיס יוגורט muller froop. השפים שנבחרו
לפרויקט- המאסטר שף קונדיטור מיקי שמו, השף יואב בר ממסעדת מארבו והשף יוסי שטרית
ממסעדת קיטצ'ן מרקט יציגו קינוחים
יצירתיים במיוחד המבוססים על מרקמו העדין של היוגורט, בשילוב הטעמים הדומיננטיים שלו.
הקינוחים יוצגו במהלך חודש ינואר בקונדיטוריות ובמסעדות השפים וישולבו בתפריטיהם.
מיקי שמו מציג מנת מוס
יוגורט muller froop תות שדה, תותים טריים ופצפוצי אורז ומנת
"רד פאוור" - עוגת בוש, גליל מרמלדת תותים, ביסקוויט קראנץ' ומנת מוס של
יוגורט muller
froop תות שדה.
יואב בר
ממסעדת מארבו מציג מנת פנקוטה עם תפוז דם בשילוב יוגורט muller
froop
לימון, פירורי אוראו וגנאש יחד עם ג'אנדויה בליווי קציפת תפוז
ודובדבני אמרנה, ומנה נוספת של ברולה יוגורט muller
froop
בטעם תות עם קאנל קרם עיזים, גלידת פירות יער בליווי מאקרון פירות יער
וטוויל דבש מיקרו לואיזה ומליסה. בנוסף ל- muller
froop
בטעם תות, בחר יואב לשלב במנה גם muller
froop בטעמים לימון, פירות יער ואפרסק פסיפלורה.
יוסי שטרית
ממסעדת קיטשן מרקט מציג פנקוטה muller froop בטעם תות דובדבני אמרנה, בריוש
פטל בליווי גלידת צימוקים ומנת "מוזלי" muller
froop בטעם אפרסק פסיפלורה עם גלידת
טימין, ברס ורוטב שוקולד לבן.
אלון וינשטוק מנהל מותג MULLER:
"Muller Froop הוא היוגורט המפנק
והמיוחד ביותר שקיים היום בשוק הישראלי. זהו יוגורט לבן BIO
קרמי שמעליו 'מונחת' קציפת פרי
מרעננת במגוון טעמים. בטעמים של סדרת muller
froop הושקעה מחשבה עמוקה מתוך רצון אמיתי לספק לצרכן הישראלי תוצר בעל
איכות ללא פשרות ובטעמים מגוונים אשר יערבו לחכו – תות שדה, אפרסק ופסיפלורה,
פירות יער, לימון ומנגו. שיתוף הפעולה עם השפים המובילים בישראל מציג את האיכות ואת
מגוון הטעמים של muller froop המבוסס על פירות
אמיתיים. Muller הינו מותג היוגורט היחיד בישראל שאינו מכיל
חומרים משמרים ומוכיח כי muller הינו יוגורט המספק חווית טעם יוצאת דופן באיכות מעולה. "
ברק
חי-חורש, שף muller: "היוגורטים של Muller
אשר נתפסים בדרך כלל כמוצרים העומדים בפני עצמם, הוכיחו הפעם כי הם מתאימים לשמש
גם כחלק מרכזי במנות מורכבות ומשובחות.
המרקם
המתקתק והסמיך של היוגורט העניק לשפים את האפשרות ליצור קינוחים מרהיבים ,
המגדירים מחדש את עולם הקינוחים ומוכיחים כי ניתן להכין קינוח בסטנדרטים גבוהים
ומרשימים תוך שמירה על איכות, רעננות וטעם שאין שני לו".